Misioni dhe Vizioni

Misioni ynë

Fokusimi në kuptimin e nevojave dhe dëshirave të konsumatorëve, përzierja e ekspertizës së kapitalit njerëzor, inovacioni dhe burimet e teknologjisë, përfaqësojnë benefitet që i konsiderojmë si primare në kompaninë tonë.

Vizioni ynë

Në Devolli Corporation, vizioni ynë është që të jemi të njohur në vend por edhe në Evropë nga konsumatorët, komunitetet dhe njerëzit. Ne gjithmonë e bëjmë të pamundurën për t’u ofruar vlerat më të larta të produkteve të Devolli Corporation

Vizioni ynë definon punëtorët dhe konsumatorët tonë si dhe komunitetin ku ne i prodhojmë dhe i distribuojmë produktet tona.