Devolli Corporation

Tel : +381 39 434 591
Fax : +381 39 433 411
info@devollicorporation.com

Fillojeni vitin mbarë me lojën e madhe shpërblyese nga Devolli Princ Caffe Turke

2015-01-19 01:26:05

Mijëra shpërblime për ju këtë vit nga Devolli Corporation me produktin e saj Devolli Princ Caffe Turke, e si gjithmonë befasitë nuk kanë të ndalur. Edhe këtë vit Devolli Princ Caffe Turke ofron shpërblime të shumta për konsumatorët e saj besnik duke filluar nga 500 gr kafe (Devolli Princ Caffe Turke), set filxhanash, orë muri, toster, hekur për hekurosje, valixhe si dhe premia kryesore veturë RENAULT TWINGO. E si mund të bëhem pjesë e lojës shpërblyese? Për tu bërë pjesë e lojës sonë shpërblyese është shumë e thjeshtë! Mjafton që të blini njërin prej paketimeve të Devolli Princ Caffe Turke, të gjeni kuponin e artë me shpërblimin brenda paketimit dhe menjëherë kontaktoni në numrin 045-644-644, dhe sigurisht që ju do të bëheni pronar i njërit prej shpërbimeve tona të shumta. E kur fillon loja e madhe shpërblyese? Loja e madhe shpërblyese Devolli Princ Caffe Turke fillon që nga data 20.01.2015 dhe vazhdon deri më datën 01.05.2015. Gëzojeni veten dhe familjet tuaja me aromën unike dhe shpërblimet e shumta nga Devolli Princ Caffe Turke. Për më shumë informata ju lutem vizitoni faqen tonë zyrtare në Facebook (https://www.facebook.com/devollicorporation).