Devolli Corporation

Tel : +381 39 434 591
Fax : +381 39 433 411
info@devollicorporation.com

Prince Coffee Shop

 


“Kafeja është mënyrë e mësimit të cilësive të reja, njerëzve dhe shijeve
të reja nga e gjithë bota. Ne do të donim ta ndanim këtë botë me ju”.

Në nëntor të vitit 2009, “Devolli Corporation” për herë të parë ka hapur Prince Coffe Shop-in, në Prishtinë.

Në bazë të përformancës së shkëlqyer dhe të suksesit të madh, “Devolli Corporation” ka hapur Prince Coffee Shop edhe në Pejë dhe në Prizren,  ku shumë shpejt pritet të hapë edhe në qendra të tjera të Kosovës.

“Prania dhe kultura e brendit të kafesë sonë është shumë me rëndësi të jetë sa më afër me konsumatorët”.

Prezantimi i brendit të kafesë sonë është pjesë e rëndësishme dhe integrale e biznesit tonë. Ne përdorim një numër të madh teknikash, duke përfshirë artin e kafesë latte dhe të çokollatës për të arritur vizualisht një kafe superiore.

Sot janë më shumë se 50 receta të kafesë të përgatitura nga stafi i trajnuar në Prince Coffee Shop. Biskotat dhe tortat e ndryshme janë po ashtu specialitete të Princ Coffee Shop.

Interieri i Prince Coffee Shop në Prishtinë është përafërsisht 270 m², ndërsa tarraca ka rreth 300 m².