Më të rejat

 • Prince Instant Caffe, produkti më i ri nga Devolli Corporaton

  Njëra nga kompanitë më të mëdha në prodhimin e produketeve v...

  Më shumë
 • Isa Mustafa viziton Devolli Corporation

  Gjatë vizitës së sotme në qytetin e Pejës, kryeministri Isa Mustafa vizitoi edhe komp...

  Më shumë
 • Prince caffe turke vazhdimisht shpërblen konsumatorët

  Loja e madhe shpërblyese " Dhuratat që t'kan hije " me shpërblime të ndryshme , shall,...

  Më shumë
 • Devolli Princ Caffe Turke ndau shpërblimin e radhës, veturën Renault Twingo

  Vetura "Renault Twingo" është kurorëzim i një fushate të suksesshme nga "Princ Caffe ...

  Më shumë
 • M&Sillosi riçertifikon Miellin Finnesa në Gjermani nga “TUV NORD GmbH”

  M&Sillosi ka riçertifikuar produktet e saj në njërën nga kompanitë më prestigjioze t...

  Më shumë
 • Devolli Corporation hap 10 dyqane “Comodita Home”

  Pranvera vjen me risi nga Devolli Corporation. Një histori e suksesshme 23 vjeçare e pro...

  Më shumë
 • Fillojeni vitin mbarë me lojën e madhe shpërblyese nga Devolli Princ Caffe Turke

  Mijëra shpërblime për ju këtë vit nga Devolli Corporation me produktin e saj Devolli ...

  Më shumë
 • Konkurs për praktikantë

  “Devolli Corporation” Sh.p.k. me qëllim të ofrimit të mundësisë të interesuarve ...

  Më shumë
 • Devolli Corporation eksporton produktet e saj në SHBA dhe shtetet e BE-së

  Përvoja e suksesshme eksportuese e kompanisë Devolli Corporation me pronar Shkelqim Devo...

  Më shumë
 • Devolli Corporation, Eksportuesi i vitit 2014

  Devolli Corporation në një ceremoni të organizuar nga Ministria e Tregtisë dhe Industr...

  Më shumë

Reklama