Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

Konkurs pune DEVOLLI CORPORATION Pozicioni: Menaxher i Financave dhe Kontabilitetit Përgjegjësitë kryesore Organizon, drejton dhe mbikqyr të gjitha funksionet e menaxhimit financiar dhe kontabilitetit brenda ndërmarrjes, Krijimin dhe permiresimin e vazhdueshem te Departamentit te Financave dhe Kontabilitetit duke krijuar Procedurat e  nevojshme Menaxhimi i

“Devolli Corporation” Sh.p.k. shpallë Konkurs për plotësimin e vendeve të lira në: – Departamentin e Sigurimit në Pejë Kandidatët e interesuar duhet ti dërgojnë CV-të dhe dëshmitë përcjellëse përmes emailit – postës elektronike, në: [email protected] Konkursi mbetet i hapur deri më datën 05.05.2018, Ora 16:00h.