Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Follow us :

Our Brands

COFFEE

We are very happy to know you for so many years. Everything you want to know about Devolli Corporation brands is here.

Prince Caffe Turke

It is an original mix of original and selected beans of coffee, in compliance with unique recipes and designed for those who enjoy strong and traditional taste of coffee, black with tasty cream. It is the most sold product from the Devolli Princ Caffe and the most sold coffee product in our country. It is sold in regional countries as well. A cup of Turkish coffee is an irreplaceable embodiment of friendship, love, taste and tradition... We are proud that we hold to this tradition with Devolli Princ Caffe Turke, a coffee that is ingrained in Kosovar homes more than any other coffee product. Due to the cream layer it makes, Devolli Princ Caffe Turke remains warm for a longer time, enduring the pleasure of drinking it. The pleasure of drinking our Turkish coffee has only one synonym. It is, LEZET (Turkish-pleasure) and FRESHNESS. The success of Devolli Princ Caffe Turke is based on the beans of highest qualify of world coffee that are carefully selected, roasted, blended and packed in a qualitative packaging that contains flavour, taste and freshness. We at Devolli Princ Caffe believe that there is nothing better than a warm cup of Devolli Princ Caffe Turke.

Pascalin

Pascalin is the new brand of the large Devolli Corporation family. By purchasing this brand, Devolli Corporation now supplies Kosovo and Macedonia with this type of quality coffee. Now, Pascalin coffee comes in the market with three different packages; with 100gr, 200gr and 500gr. Made from the finest coffee beans, Pascalin is what you need and pleases you whenever you taste it.

Prince Espresso

With its good taste that gives you pleasure, Prince Espresso is served quite well as espresso, cappuccino, or macchiato, becoming even better with its cream.

Prince Premium

Prince Premium Espresso është përzierje që ju mundëson ta shijoni cilësinë e lartë të espresos. Prince Premium Espresso ka bërë testime të shumta dhe ka provuar të gjejë recetën e përzierjes së duhur bazuar në hulumtim dhe zhvillim, duke prodhuar kafenë espreso, të cilësisë më të lartë dhe më të mirë nga kokrrat cilësore të kafesë, në pajtim me shijen e konsumatorëve. Me dizajn të shkëlqyeshëm paketimi, përzierje cilësore dhe çmim të arsyeshëm, ky produkt, pa dyshim, se do hyjë në zemrat e adhuruesve të vërtetë të kafesë espreso. Prince Premium Espresso prodhohet me kapacitete të larta dhe distribuohet në të gjitha anët e Kosovës, Shqipërisë, Malit të Zi dhe Maqedonisë. E pjekur me kujdes, e ftohur dhe e paketuar në vakum, ajo sjell një shije karakteristike dhe shumë të qëndrueshme. Tashmë sigurisht e keni shijuar Espresson nga Prince Caffe. Ajo tashmë gjendet në çdo kënd, gati në secilën kafene. Kjo tregon për suksesin e pamohueshëm që Prince Premium Espresso e ka arritur si bartëse e kulturës së re të espressos në Kosovë. E ky sukses tregon për cilësinë dhe të veçantën e kafesë sonë.

Gold Espresso

Espresso gold is a wonderful mix, and is roasted in Italian style. With our expertise and technique in coffee industry you cannot expect anything else other than a sweet espresso, aromatic and very tasteful. With its wonderful and pleasure providing taste, gold espresso is served very well as espresso, cappuccino or macchiato. Its cream makes it even better.

Grande Aroma

Grande Aroma is a special mix of roasted coffee of premium quality with blended coffee, made of carefully picked beans with pleasant taste and flavour. Grand aroma makes wonderful coffee or espresso cream.

INSTANT

Prince Caffe brings the newest products to the new Prince Instant brand

Prince 3 in 1

Enjoy a delicious blend of coffee sweetness with light cream, everywhere and whenever you want. Prince Classic 3in1, with a unique aroma and taste, conveniently turns the dark mixture into a white and sweet coffee. Made with high quality Robusta coffee beans and enclosed in a self-service bag, Prince Classic 3in1 combines our blend with an amount of cream and sugar to create a delicious white and light coffee.


Delicious mixture of coffee, cream and sugar.
Soothing and strong aroma.
Mix of the coffee sweetnes and light cream.
Enclosed in a self-service bag, you will have it with you wherever you are.

Prince Instant Strong & Rich

Prince Instant Mild është kafe që shkrihet e cila është përfituar nga kafja kokërr e pjekur. Janë përzgjedhur kokrrat e kafes me cilësi të lartë dhe pjekur me kujdes. Kafe e përkryer për rutinën e përditshme stresuese.


Prince Instant Smooth & Rich është kafe që shkrihet e cila është përfituar nga kafja kokërr e pjekur. Janë përzgjedhur kokrrat e kafes me cilësi të lartë dhe pjekur me kujdes. Kafe e përkryer për rutinën e përditshme stresuese.


Prince Instant Strong është kafe që shkrihet e cila është përfituar nga kafja kokërr e pjekur. Janë përzgjedhur kokrrat e kafes me cilësi të lartë dhe pjekur me kujdes. Kafe e përkryer për rutinën e përditshme stresuese.

Filter Coffee

Prince Caffee e njohur për prodhimin e kafesë më të mirë në vend, duke ofruar lloje nga më të ndryshme të kafesë për adhuruesit e saj tani më ka sjellë në treg një llojë të ri të kafesë e quajtur si Filter Coffee.


Filter Coffee është kafe e fortë e pjekur, duke mos u larguar nga shija e kafesë Prince, dhe është kafeja ideale për përgatitje në aparate për filter kafe.


Në shije, kafeja e filtrit është më pak me acid se kapuçino, espresso ose machiato dhe ka shije më delikate kafeje. Gjithashtu ka bluarje më të trashë dhe zihet për një kohë më të gjatë në një temperaturë më të ulët.

Prince Horeca Flavour & Coffee Creamer

Enjoy special moments with Prince Vanilla. With a light blend of coffee and milk Prince Vanilla creates the feeling of being in the coffe shop in the comfort of your own home. A blend of high quality Arabica and Robusta coffee beans find their way into Prince Vanilla. A delicious blend of coffee and vanilla, skim milk powder and sugar. Just add hot water and mix!


Prince Coffee Cream is ideal for delicious coffee. Using powdered cream is a perfect way to make the strong taste of coffee softer, giving it a milky taste and aroma.


The perfect powder cream for coffee.
I jep kafes shije dhe aromë qumështi.
Përmban proteina të qumështit.

Gold & Decaf

Enjoy Golden moments with the aroma and taste of Prince Gold coffee. With the selection and roasting of the best quality Arabica and Robusta coffee beans comes Prince Gold with seductive aromas and special taste.

Coffee with special mixture.
With the best Arabica and Robusta coffee beans
Mature slowly
The special glass cup design keeps Prince Gold coffee fresh to the last drop.

Prince Decaf with rich aroma and special taste decaffeinated and moderately roasted. Robusta coffee beans are grown using only water to remove caffeine. Enjoy decaffeinated Prince Decaf, high quality coffee with selection of the best coffee beans and carefully roasted.

Prince Decaf without caffeine.
Roasted moderately from Robusta coffee beans.
Only water is used to remove caffeine.
The special glass cup design keeps Prince Decaf coffee fresh to the last drop.

Prince Quick

Prince Quick drink with cocoa powder enriched with vitamins and minerals. Contains vitamins C, B1 and D. It is an important source of milk protein. Supports children during their daily activities and provides nutritional value.


Contains nutritional value.
Vitamins C, B1 and D.
Prepared with milk.

Illy Caffee

Devolli Corporation is the exclusive distributor of illy Caffe in Kosovo

Address: Zahir Pajaziti n.n.
30000 Peja / Pec , Kosovo


[email protected]

Services

Customs Terminal

Tradition, trust and success of “Devolli Corporation” continued with the opening of Customs Terminal that provides services of the highest European quality.

Tradition, trust and success of “Devolli Corporation” continued with the opening of Customs Terminal that provides services of the highest European quality.
The terminal is located inside the industrial complex of “Devolli Corporation”, built in accordance with European standards.The terminal has a surface of 21.000 m² and hosts more than 50 businesses and offices that provide a wide range of services:

  • Customs agencies, banks, insurance companies, customs offices and other companies.
  • In order to provide terminal services, “Devolli Corporation” has signed a longterm contract with Customs Authorities of Kosova.

Prince Coffee Shop

A chain of coffee shops started a decade ago by Devolli Corporation and changed the way we think about coffee in Kosovo.

With coffee culture imported from the old world, where coffee was considered a big or small macchiato, today there are more than 50 coffee recipes prepared by the training staff at Prince Coffee House .. Prince Coffee House is daily need for local coffee addict in each community where it serves. A desirable place, which makes you forget for a while the daily stresses of life, a comfortable place to meet friends, enjoy with your friends, the taste of many coffees and various specialties. cakes and pastries. The main feature of PCH is hospitality, guests have a choice, and we do not want them to feel less than special. Every time with a stimulating presence for development wherever it serves and wherever it will appear. Behaviors and actions make the Prince more than just a name or a product. He represents everything we do! So trust us, what we do is weave a quality of positive energy that extends from Prince Coffee House, all over the world! With the number of points opened so far, PCH is the largest chain of Albanian bars in the region! #shihemiteveni

DLS - Devolli Logistic System

Among other basic activities, Devolli Corporation has developed and adopted a modern distribution system that covers all of Kosova.

The main objective of this network is to fulfill the requirements of customers for products of Devolli Corporation. Distribution philosophy of Devolli Corporation is to go beyond expectations of clients, by providing high quality products, services and values. From order to distribution, Devolli Corporation is always a step ahead by using innovative techniques in order to better serve its clients. Today, Devolli Corporation owns a transport fleet of more than 100 vehicles including:

  • Heavy trucks (10 t and 20 t)
  • Distributing vans (of 3,5 t) and
  • Small pick up cars

Customers’ satisfaction is referent point for Devolli Corporation. It is the key to the continuous success and achievements.

Contacts

Contact us

Devolli Corporation

Address: Zahir Pajaziti n.n.
30000 Peja , Kosovo

Tel : +383 39 434 591
Fax : +383 39 433 411
[email protected]                                                                          
[email protected]