The required information on Devolli Corporation profile, All about corporate, mission, history and company values can be found here ...

Devolli Corporation

Follow us on the following:

Blog

VEÇ PAK PËR MU ËSHTË SHUMË

Produkti më i shitur, Prince Kafe Turke, sot lansoj reklamën më të re me imazh Xhensila Myrtezaj.

Ajo tashme është protagoniste dhe fytyre e Prince Caffe Turke në kampanjat e organizuara.

Suksesi, muzika dhe imazhi i pastër i saj ka ndihmuar që Xhensila të bëhet fytyrë e dashur për të gjithë ne.

Është fraza që thotë në fund të reklamës Xhensila “Veç pak për mu është shumë” duke na fiksuar të gjithë që në dëgjimin e parë.