Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

“Princ Caffe Turke” dhuron shpërblimin kryesor “Peugeot 208”

Vetura “Peugeot 208” është kurorëzim i një fushate të suksesshme nga “Princ Caffe Turke” me të cilën edhe njëherë tregohet besimi që Princ Caffe Turke ka ndaj konsumatorëve të saj.

Kushtrim Mala nga Drenasi ishte njeriu me fat, i cili kishte blerë një paketim të “Princ Caffe Turke” në një nga supermarketet e këtij qyteti. Me vetëm 80 cent, familja Mala u bënë pronarë të veturës “Peugeot 208”.

Kushtrimi u shpreh se gjithmonë i ka qëndruar besnik Princ Caffe Truke-s dhe kësaj radhe besimi ju shpërblye me një veturë, shpërblim i cili ishte mjaft i pa besueshëm për të, mirëpo pas kontaktit me kompaninë kjo gjë iu konfirmua. Më tutje, Kushtrimi shfrytëzoi rastin që të falënderojë “Princ Caffe Turke” për korrektësinë.

Njëherësh, ai iu bëri thirrje të gjithëve që të konsumojnë “Princ Caffe Turke”, e cila krahas shijes unike, gjithmonë ofron edhe shpërblime të shumta për konsumatorët e saj besnikë.

“Peugeot 208” car is the crowning of a successful “Princ Caffe Turke” campaign that once again shows the trust that Prince Caffe Turke has towards its customers.

Kushtrim Mala from Drenas was the lucky man who had bought a pack of “Prince Caffe Turke” in one of the hypermarkets of this city. With just 80 cents, the Mala family became the owners of the “Peugeot 208”.

Kushtrim said that he always stayed true to Prince Caffe Truke and this time he trusted you with a car, a reward that was quite unreliable to him, but after contact with the company this was confirmed. Further, Kushtrimi took the opportunity to thank “Prince Caffe Turke” for correctness.

At the same time, he called on everyone to consume “Prince Caffe Turke”, which, in addition to the unique taste, always offers numerous bonuses for its loyal customers.