Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

Blog

500 Euro mundesh me i fitu , kafe turke duke shiju !

500 Euro mundesh me i fitu , kafe turke duke shiju !

Vera është e bukur kur pjesë e saj janë momentet e kaluara me Prince Kafe Turke, e akoma më emocionuese bëhet kur këtyre momenteve i shtohen edhe dhuratat më të mira.

Të gjithë klientët tanë duke konsumuar Prince Kafe Turke, Prince 3n1 dhe Prince Quick nga të gjitha paketimet kan mundësinë të fitojnë në çdo moment.

Është shpërblimi me i madhë i cili ofrohet për konsumatorët e rregullt të kafes Prince : Banesë në Prishtinë , 500 Euro, Iphone, TV, Set tenxhere, Llaptop, Motoçiklete, Aparat për kafe etj.

Me shumë kafe dhe më shumë dhurata për të gjithë ju..

Më posht gjeni disa prej fituesve gjatë këtyre javëve që lam pas :

Minire Latifi – Podujev

Valbone Behluli – Ferizaj

Asliha Gjikolli – Pejë

Rrustem Bejta – Prishtinë