Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

Mielli FINNESA dhuron shpërblimin e 10 mijë euro

Mielli FINNESA dhuron shpërblimin e 10 mijë euro

Shkurte Berisha është fituese e premisë kryesore prej 10.000 euro në lojën Hap dhe Fito të organizuar nga mielli FINNESA. Shpërblimi është dhuruar më 26 mars.

Ajo u shpreh mjaft e lumtur me shpërblimin e fituar .

“Jam konsumatore e rregullt e miellit Finnesa, ka qenë ditë e diel kur e kam hap paketimin për të gatuar krepa në të cilin më ka qëllu kuponi i 10.000 euro, prej gëzimit të madh kam vazhdu të gatuaj krepat të cilat dolën edhe më të shijshme.” Fituesja shtoj “Nuk kam mendu hala ku ti shpenzoj të hollat mirëpo ide ka shumë”.

Mielli Finnesa vazhdon të shpërblej konsumatorët me lojën e re shpërblyese Hap dhe Fito ku premia e ardhshme në lojën e re shpërblyese është vetura FIAT 500 dhe shpërblimet tjera dhe të shpeshta prej 10 euro, 20 euro ,50 euro, 100 euro deri në 500 euro.

Ruaje traditën me miellin FINNESA dhe shpërblimet nuk do të ndalen asnjëherë. Faleminderit që i qëndroni besnik miellit Finnesa jemi mirënjohës.