Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

Blog

VEÇ PAK PËR MU ËSHTË SHUMË

Produkti më i shitur, Prince Kafe Turke, sot lansoj reklamën më të re me imazh Xhensila Myrtezaj.

Ajo tashme është protagoniste dhe fytyre e Prince Caffe Turke në kampanjat e organizuara.

Suksesi, muzika dhe imazhi i pastër i saj ka ndihmuar që Xhensila të bëhet fytyrë e dashur për të gjithë ne.

Është fraza që thotë në fund të reklamës Xhensila “Veç pak për mu është shumë” duke na fiksuar të gjithë që në dëgjimin e parë.