Потребните информации за профилот на Devolli Корпорација, сите информации во врска со корпорацијата е мисија, историјата и вредностите на компанијата може да се најде тука...

Devolli Corporation

Следете нè на:
Наслов На Сликата

DLS – Devolli Логистички Систем

DLS - Devolli Логистички Систем

Devolli Corporation, меѓу многуте активности на своите општината има развиен и усвоен систем што многу од современите дистрибуција, која е проширена на целата територија на Косово.

Главната цел на воспоставувањето на мрежата, како дистрибуција бил и продолжува да биде, на исполнувањето на барањата на потрошувачите за производите на Devolli Корпорација, како и за олеснување на имплементацијата на стратегијата на модерната дистрибуција, во секој момент, во сите делови на Територијата. Дистрибуција во Devolli Корпорацијата е да се надмине очекувањата и потребите на клиентите, служејќи највисок квалитет на производи, услуга и вредност. Пораката на дистрибуција, Devolli Corporation да остане еден чекор понапред со користење на технологија и иновативни, со цел да биде најдобар дека тоа е можно за нашите клиенти. Денес, Devolli Корпорација е сопственик на една флота на возила за превоз на повеќе од 100 возила, вклучувајќи ги следниве:

Направено на тешки (10 секунди и 20 s)
Народот distribues (еден од 3.5 s), и

Возилата да бидат мали, како што се pick-up

Kënaqësa на клиентот точки од референтните на Devolli на Корпорацијата, која е клучот за успех е да се биде доследен и arritjve.