Потребните информации за профилот на Devolli Корпорација, сите информации во врска со корпорацијата е мисија, историјата и вредностите на компанијата може да се најде тука...

Devolli Corporation

Следете нè на:
Наслов На Сликата

Кампањи

Рекламирање
Регистрирај се За писмото на информации и

МИСИЈА

За да го Отворите најголемите во државата, "Devolli Корпорација" се Фокусира на разбирање на потребите и желбите на клиентите, мешање на експертиза на човечкиот капитал, иновации и технолошки ресурси, се придобивките од работата, како и учество во нашата компанија.

ВИЗИЈАТА НА

Во Devolli Корпорација, нашата визија е да бидеме признати во земјата, но исто така и во Европа, на своите клиенти, заедници и луѓето. Ние секогаш ќе се потрудиме да им понуди на највисоки вредности на производот на Devolli Corporation

Социјална Одговорност

Како Devolli Corporation, ние се стремиме да се постигне високо ниво на општествена одговорност. Во прилог, ние секогаш верува во важноста на градење на една голема компанија е стабилна на производи и услуги во различни и иновативни.