Потребните информации за профилот на Devolli Корпорација, сите информации во врска со корпорацијата е мисија, историјата и вредностите на компанијата може да се најде тука...

Devolli Corporation

Следете нè на:
Наслов На Сликата

Царински Терминал

Царински Терминал

Традицијата, сигурноста и успехот на "Devolli Корпорација" беше проследено со отворањето на Терминалот, Во кој услуги на високо ниво на европската унија.

Во индустријата на "Devolli Corporation" е основана на Царински Терминал, изградена во согласност со стандардите на еу. Терминалот има површина од 21.000 м2 кој се наоѓа во повеќе од 50 бизнис на канцеларијата за да се различни, тие нудат различни видови на услуги како што се :

Агент за царинење, банка, друштво за осигурување, царинската управа и други компании.
Да се обезбедат услуги на терминали, "Devolli Корпорација" има договор за многу години од страна на Властите на Царинските на населението.