Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

“Devolli Logistic System” Sh.p.k. shpallë konkurs pune për pozitën Promotere:

“Devolli Logistic System” Sh.p.k. shpallë konkurs pune për pozitën Promotere:

Obligative është:
1. Të jeni banore e Kosovës
2. Të jeni fleksibile dhe e gatshme për punë ekipore
3. Preferohet pervoja e punës minimum 6 muaj.
4. Preferohet shkolla e mesme e përfunduar.
5. Mosha e preferuar 18 deri 25 vjeç.

Vendi i Punes është në Prishtinë.
Aplikoni në email [email protected] deri me 20 prill, 2018.