Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

Blog

Prince Kafe TURKE , gjithënjë të shpërblen !

Prince Kafe TURKE , gjithënjë të shpërblen !

Pavarësisht situatës së krijuar nga pandemia COVID-19, Prince Kafe vazhdon të jetë gjithmonë afër konsumatorëve të saj me shpërblime të ndryshme.

Afersija jonë konsistonë në shperblime të përshtatura me nevojat e secilit konsumatore, të cilat ofrohen në këtë kohë të vështirë.

Është shpërblimi me i madhë i cili ofrohet për konsumatoret e rregullt të kafes turke, Banesë në Prishtinë , 500 Euro, Iphone, TV, Set tenxhere, Llaptop, Motoçiklete, Aparat për kafe etj.

Gjithashtu, duke vazhduar të jemi sa më afër  dhe ti gezojmë edhe më të vegjlitë me dhurata të ndryshme nga Prince Quick si Vetura Elektrike, Sony Playstation, Hoverboard, Biciklete dhe shumë dhurata të tjera.

E gjitha çka ju mbetet juve është të bleni cilindo nga paketimet e Prince Caffe Turke, Prince Instant 3n1 dhe Prince Quick dhe zbuloni mbishkrimin “Urime keni fituar” dhe bëhu fitues i dhuratave më të mira që  Princi po i dhuron për ju !

Me posht gjeni disa prej fituesve gjate ketyre javeve qe lam pas :

1.Naser Zenuni GJILAN – 500 Euro

2.Durim Bojaxhiu PRISHTINË – SKUTER

3.Marigona Berisha PEJË – VETURË ELEKTRIKE

4.Gani Veseli SHTIME – VETURË ELEKTRIKE

5.Lendrit Bunjaku GJILAN – TV

6.Mentor Kyçyku KAQANIK – MOTOR ELEKTRIK

7.Alaudin Podvorica PRISHTINË – HOWERBOARD

8.Eron Shala PRISHTINË – SONY PLAY STATION

Dhe shumë fitues të tjerë me shpërblime të ndryshme nga e gjithë Kosova .

Prince Kafe , Nuk të len vet në asnjë moment !