Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Follow us :

April 2024

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Petrit Malaj bashkë me bashkëshorten, kanë vizituar sot ambientet e fabrikave të Devolli Corporation. Ata janë pritur nga aksionari i Devolli Corporation, Shkëlqim Devolli dhe anëtari i Bordit, Adriatik Kelmendi. Ambasadorit i janë prezantuar hapësirat e fabrikës