Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Follow us :

May 2024

[vc_row][vc_column][vc_video link="https://youtu.be/pMoWKqeS-X8"][vc_empty_space][vc_column_text]Devolli Corporation ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Federatën e Odave Ekonomike të Arabisë Saudite në kuadër të Panairit të Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2024”.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image="23465" img_size="full"][vc_empty_space][vc_column_text]Kështu ka njoftuar Oda Ekonomike e Kosovës, e cila thotë se ky bashkëpunim shënon një