Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Follow us :

Author: dco

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ambasadori gjerman viziton Devolli Corporation – shprehet për rritje të bashkëpunimit me Gjermaninë Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde, ka vizituar sot Devolli Corporation, gjegjësisht fabrikën Prince Caffe në Pejë, ku është pritur nga themeluesi Shkëlqim Devolli