Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Follow us :

Author: dco

Festa e Vitit të Ri për të gjithë hotelierët dhe gastronomët e Kosovës e organizuar nga Shoqata “Pro In”, më i rëndësishimi ne industrinë e hotelerisë dhe gastronomisë, ku pjesmarës ishte edhe Prince Espresso me produktet e tyre. Të ftuar