Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Follow us :

Devolli Corporation at the traditional food fair SIAL 2018 in Paris

The traditional fair of food products SIAL 2018 in Paris,

where we represented our products from Kosovo

among 109 other world participants, with our quality products at Prince Caffe.