Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

Author: dco

Konkurs pune DEVOLLI CORPORATION Pozicioni: Menaxher i Financave dhe Kontabilitetit Përgjegjësitë kryesore Organizon, drejton dhe mbikqyr të gjitha funksionet e menaxhimit financiar dhe kontabilitetit brenda ndërmarrjes, Krijimin dhe permiresimin e vazhdueshem te Departamentit te Financave dhe Kontabilitetit duke krijuar Procedurat e  nevojshme Menaxhimi i