Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

Pune

"Drejtor të përgjithshëm për menaxhimin e projekteve Hotelerike" PËRSHKRIMI I DETYRAVE TË PUNËS- DREJTOR I PËRGJITHSHËM Drejtori I Përgjithshëm është përgjegjës për të gjitha aspektet e operacioneve. Drejtori I Përgjithshëm siguroni udhëheqje dhe planifikim strategjik për të gjitha departamentet në mbështetje të kulturës

Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik. Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Devolli Logistic System

Konkurs pune DEVOLLI CORPORATION Pozicioni: Menaxher i Financave dhe Kontabilitetit Përgjegjësitë kryesore Organizon, drejton dhe mbikqyr të gjitha funksionet e menaxhimit financiar dhe kontabilitetit brenda ndërmarrjes, Krijimin dhe permiresimin e vazhdueshem te Departamentit te Financave dhe Kontabilitetit duke krijuar Procedurat e  nevojshme Menaxhimi i