Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Follow us :

NEWS

Prince 3in1 shoqëruesi më i mirë  për të gjithë tani është edhe më afër jush.Duke blerë paketimet e Prince 3in1 ju mund të bëheni fitues i shumë shpërblimeve.Mos harro hap cilindo paketim të “Prince 3in1” dhe zbulo nëse është sheqer me mbishkrimin “Urime keni fituar” dhe bëhu fitues i

Me shumë pikëllim morëm lajmin se Leze Qena, mbretëreshë e skenës së teatrit dhe televizionit, si dhe ikona e Prince Kafe Turke, është ndarë nga jeta sot në Prishtinë, në moshen 85-vjeçare. Devolli Corporation do të mbajë gjithmonë në kujtesë, si