Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Follow us :

NEWS

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ambasadori italian në Kosovë, Antonello De Riu bashkë me bashkë me drejtoreshën e Departamentit Ekonomik në ambasadë, Daniela De Giorgi kanë vizituar fabrikën “Comodita Home”. Ata janë pritur nga pronari i “Devolli Corporation”, Shkëlqim Devolli dhe drejtori ekzekutiv i “Comodita Home”,