Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Follow us :

Vazhdon eksporti i radhës i Prince Caffes dhe miellit Finnesa në SHBA

Vazhdon eksporti i radhës i Prince Caffes dhe miellit Finnesa në SHBA

Devolli Corporation si njëra ndër kompanit më te suksesëshme Kosovare ka vazhduar sot me eksportin e radhës në Shtetet e Bashkuara të Amerikes. Devolli Corporation me pronar Shkelqim Devolli ka akredituar të gjitha produktet e saj me çertifikatat me të njohura ndërkombëtare si FDA, BRC, IFS, HACCP, FSSC 2200, etj, duke bërë që keto produkte tashmë të eksportohen në mëse 17 vende të Botës.

 

 

Devolli Corporation as one of the most successful Kosovar companies has continued today with its next export to the United States of America. Devolli Corporation with its owner Shkelqim Devolli has accredited all of its products with internationally recognized certifications such as FDA, BRC, IFS, HACCP, FSSC 2200, etc., making these products already exported to more than 17 countries around the world.