Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Follow us :

Blog

Kryeministri Haradinaj viziton Devolli Corporation

Kryeministri Ramush Haradinaj i shoqëruar nga këshilltarët ekonomik ishte për vizite zyrtare në Devolli Corporation.

Gjatë takimit me pronarin e kompanisë Shkelqim Devolli Kryeministri shpalosi planin ekonomik të qeveris që drejton duke theksuar se viti 2019 do të jetë vite i ekonomisë.

Pronari i Devolli Corporation, Shkelqim Devolli shprehi mirënjohje dhe falënderojë Kryeministrin Haradinaj për përkrahjen dhe mbështetjen që po i jep sipërmarrësve vendor.

Devolli prezantoi para Kryeministrit projektet e realizuara nga kompania e tij gjatë vitit 2018 si dhe projeksionet për vitin 2019.

Në takim bashkërisht u dakordua qe duhet të këtë koordinim më të mirë në mes institucioneve qeveritare dhe bizneseve vendore në mënyrë ekonomia vendorë të këtë rritje edhe më të madhe