Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Follow us :

Blog

Devolli Corporation announces a vacancy

"General Director for the management of Hotel projects"

DESCRIPTION OF JOB TASKS - GENERAL DIRECTOR

The Director General is responsible for all aspects of operations.

The general director provides leadership and strategic planning for all departments in support of our service culture, efficient operations and guest satisfaction. Works closely with the management board to ensure that strategic objectives are met.

DUTIES AND RESPONSIBILITIES OF THE GENERAL DIRECTOR:

 • Oversees the operation of the hotel, according to the Organizational chart.
 • Holds regular meetings with all department heads.
 • Ensures full compliance with hotel operating controls, SOP service policies, procedures and standards.
 • Manages all major property issues including capital projects, customer service and renovation.
 • Handling complaints and overseeing service delivery procedures.
 • Responsible for the preparation, presentation and execution of the annual Hotel Operation Budget, Market and Sales Plan and Capital Expenditure Budget.
 • Manages the hotel's ongoing profitability, ensuring that revenue and overall customer service objectives are met and exceeded.
 • Ensure that all decisions are made in the best interest of Klan Arena and efficient management.
 • Presents Klan Arena budget goals and sets other short-term and long-term strategic goals.
 • Closely monitors Klan Arena business reports on a daily basis and makes relevant decisions as needed.
 • Ensure that the monthly financial forecasts for Rooms, Food and Beverage, General Administration are based on strategic and accurate objectives.
 • Maximize revenue through innovative sales practices and performance management programs.
 • Preparation and presentation of the monthly financial report for the owners and the Board.
 • Assist in purchasing supplies and operating equipment, and contracting with third-party vendors for essential equipment and services.
 • Act as a final decision maker in hiring management team.
 • Supervise and administer all departments and work closely with department heads on a daily basis.
 • Menaxhoni dhe zhvilloni ekipin Ekzekutiv të Klan Arena për të siguruar përparimin dhe zhvillimin e karrierës.
 • Të jetë përgjegjës për përgjegjësitë e drejtuesve të departamenteve dhe të marrë pronësinë e të gjitha ankesave të mysafirëve.
 • U përgjigjet auditimeve të ndryshme për të siguruar përmirësim të vazhdueshëm.
 • Përgjegjës për ruajtjen e cilësisë së operacioneve (auditimet e brendshme dhe të jashtme).

PARAKUSHTET:

Kandidati ideal është një profesionist në fushën e hotelerisë, me aftësi të jashtëzakonshme, menaxhuese dhe përvojë të gjerë praktike. Në dispozicion për të punuar kur është e nevojshme, përfshirë fundjavat, pushimet dhe gjatë natës.

ARSIMIMI:

Perparesi do te kene kandidatet me diplomë universitare në menaxhimin e hoteleve ose një fushë të ngjajshme. Përvojë në hapjen, menaxhimin ose ri-pozicionimin e një hoteli me rekord të qartë. Aftësi të shkëlqyera të sistemeve kompjuterike.

EKSPERIENCA:

Të paktën 5 vjet përvojë në industrinë e mikpritjes, apo menaxhimit të establishmenteve të ngjajshme.

Kandidatet e interesuar CV e tyre t’i dergojne me se largu deri me daten 16.03.2020 ne email adresen:  [email protected]