Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:
Title Image

Kampanjat

Reklamat
Regjistrohu Për letrën e informimit

MISIONI

Për Kompanin më të madhe në vend “Devolli Corporation” Fokusimi në kuptimin e nevojave dhe dëshirave të konsumatorëve, përzierja e ekspertizës së kapitalit njerëzor, inovacioni dhe burimet e teknologjisë, përfaqësojnë benefitet që i konsiderojmë si primare në kompaninë tonë.

VIZIONI

Në Devolli Corporation, vizioni ynë është që të jemi të njohur në vend por edhe në Evropë nga konsumatorët, komunitetet dhe njerëzit. Ne gjithmonë e bëjmë të pamundurën për t’u ofruar vlerat më të larta të produkteve të Devolli Corporation

Përgjegjësia Sociale

Si Devolli Corporation, ne përpiqemi të arrijmë standarde të larta të përgjegjësisë sociale. Për më shumë, ne gjithmonë kemi besuar në rëndësinë e ndërtimit të një kompanie të madhe e të qëndrueshme me produkte dhe shërbime të ndryshme inovative.