Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

Blog

Devolli Corporation shpërblehet me çmimin “Punëdhënësi i vitit 2018”

Në një gala mbrëmje të organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës ku përveq bizneseve të ndryshme dhe udhëheqësve të Odës ishin të pranishëm edhe Kryeministri i Republikës së Kosovës Z. Ramush Haradinaj dhe Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Z. Endrit Shala, Devolli Corporation është shpërblyer me çmimin “Punëdhënësi i vitit 2018”

Këtë çmim në emër të Devolli Corporation e pranoj  Bordi i Devolli Corporation .

Devolli Corporation e themeluar në vitin 1989 ka mbi 1,500 të punësuar dhe vlersohet një ndër kompanitë më të mëdha në Kosovë dhe më gjërë.

Produket e saja eksportohen në mëse 20 vende të ndryshme tē botës.