Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

Blog

Kfor-i Italian viziton Devolli Corporation

Koloneli i KFOR-it italian,  Salvatore Sansone së bashku me ekipin e tij sot qëndroi për vizitë në fabrikën e Devolli Corporation, ku  u njoftua me punën dhe prodhimin e produkteve të kafes espresso , turke dhe asaj instant.

Në këtë vizitë koloneli italian u prit nga përfaqësuesit e korporatës Devolli me ç’ rast, Ismet Bojku e falënderoi atë dhe trupat e tjerë të KFOR-it, të cilët kanë shprehur dëshirën të vizitojnë Devolli Corporation.

Ai tha se Devolli Corporation çdo ditë po rritet e kjo falë viteve të punës së përkushtuar dhe të vazhdueshme.