Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

Blog

PANAIRI I HOTELIEREVE – PRO IN

Festa e Vitit të Ri për të gjithë hotelierët dhe gastronomët e Kosovës e organizuar nga Shoqata “Pro In”, më i rëndësishimi ne industrinë e hotelerisë dhe gastronomisë, ku pjesmarës ishte edhe Prince Espresso me produktet e tyre. Të ftuar në këtë event ishin të gjithë hotelierët dhe gastronomët e Kosovës e cila u organizua në “Hotel International” me 08.02.2020. Gjithashtu barista-s ton Jetmir Maliqi në këtë mbrëmje iu dha mirënjohje për kontributin e dhënë në “Latte Art”.