Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

Blog

Shkëlqim Devolli në mesin e afaristëve botërorë në gala mbrëmjen gjermano-amerikane në Nju Jork

Kreu i “Devolli Corporation”, Shkëlqim Devolli, ka qenë një ndër të ftuarit e Këshillit Amerikan për Gjermaninë në darkën e njëzetenëntë vjetore të ndarjes së çmimeve “John J. McCloy”, të premten mbrëma në Nju Jork.

Nikoqirë nderi në darkën gala kanë qenë dy ish-sekretarët amerikanë të shtetit, Henry Kissinger dhe James Baker, kurse çmimin vjetor të organizatës së miqësisë gjermano-amerikane për vitin 2022 e fituan Ola Källenius, kryeshef i Bordit të Mercedes-Benz Group AG, dhe Christiana Riley, kryeshefe e Deutsche Bank USA Corp.

Kreu i “Devolli Corporation”, Shkëlqim Devolli, ka qenë një ndër të ftuarit e Këshillit Amerikan për Gjermaninë në darkën e njëzetenëntë vjetore të ndarjes së çmimeve “John J. McCloy”, të premten mbrëma në Nju Jork.

Nikoqirë nderi në darkën gala kanë qenë dy ish-sekretarët amerikanë të shtetit, Henry Kissinger dhe James Baker, kurse çmimin vjetor të organizatës së miqësisë gjermano-amerikane për vitin 2022 e fituan Ola Källenius, kryeshef i Bordit të Mercedes-Benz Group AG, dhe Christiana Riley, kryeshefe e Deutsche Bank USA Corp.

Afaristi kosovar ka folur për zhvillimin e korporatës Devolli Corporation, duke treguar edhe për mundësitë ekonomike që i ofron Kosova.

Këshilli Amerikan për Gjermaninë (ACG) është organizatë jofitimprurëse e pavarur, jopartiake, e themeluar në vitin 1952 për të forcuar marrëdhëniet gjermano-amerikane.