Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

Blog

Xhensila Myrtezaj imazhi i ri i Prince Caffe Turke

Kompania më e madhe në prodhimin e produkteve vendore, Devolli Corporation, po vjen me një risi të madhe. Produkti më i shitur, Prince Kafe Turke, sot lanson reklamën e parë me imazh Xhensila Myrtezaj. Këngëtarja e njohur shqipëtare ka lidhur kontratë me brendin e njohur Devolli Corporation, ku pergjatë kësaj periudhe do të vijnë me shumë kampanja të dedikuara kafës turke.

 

Për një kohë shumë të shkurtër ajo rrëmbeu zemrat e publikut me këngën dhe stilin magjepsës, duke mos përmendur edhe çmime të cilat i ka fituar në festivale të muzikës. Suksesi, muzika dhe imazhi i pastër i saj ka ndihmuar që Xhensila të bëhet pjesë e Prince Caffe Turke.