Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:
Title Image

Media

Të Gjitha Reklamat e M&Sillosi

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=qI0ZuNe783I” title=”Loja shperblyese Finnesa”][vc_empty_space][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=wQcwAnaE8RU” title=”Finnesa Cake”][vc_empty_space][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=FnVceLghzts” title=”Finnesa – Bakllava”][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=TKHE9TSKO0Q” title=”M&Sillosi Mielli Finnesa”][vc_empty_space][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=cy5dQ8lrjtM” title=”Finnesa Palpeta”][vc_empty_space][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=FW0USTdpA2g” title=”Finessa Pite”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]