Потребните информации за профилот на Devolli Корпорација, сите информации во врска со корпорацијата е мисија, историјата и вредностите на компанијата може да се најде тука...

Devolli Corporation

Следете нè на:

Блог

Devolli Corporation Даночниот обврзник за 2019 година

Стопанската комора на Косово (OEK) е учеството на бонуси на даночниот обврзник, извозникот и работодавач на годината е 2019 , Devolli Корпорацијата на церемонијата, тој беше награден со "Даночниот обврзник на 2019 година"
Devolli Corporation во друштво се да бидат вработени над 2.000 грчки работници, и повеќе од 15.000 bashkëpuntorë.
За оваа цена, и во името на Devolli Corporation јас еден од perfaqësuesit на Одборот, менаџирање на Korporates.