Потребните информации за профилот на Devolli Корпорација, сите информации во врска со корпорацијата е мисија, историјата и вредностите на компанијата може да се најде тука...

Devolli Corporation

Следете нè на:

Блог

Кфор, италијански посети Devolli Corporation

Полковник на КФОР, италијански, Салваторе Sansone, заедно со својот тим денес, тој ја посети фабриката на Devolli Корпорација, кој беше објавен од страна на работење и производство на производи од кафе куќа еспресо , турско и инстант.

На оваа посета на полковник на италијански беше примен од страна на претставници на корпорацијата Devolli и со што на случај, Ismet Bojku се заблагодари на него, и тела на остатокот на КФОР, и на оние кои имаат изразена желба да ја посетите Devolli Corporation.

Тој рече дека Devolli Corporation секој ден е во пораст и тоа е благодарение на годините на работа, посветени и упорни.