Потребните информации за профилот на Devolli Корпорација, сите информации во врска со корпорацијата е мисија, историјата и вредностите на компанијата може да се најде тука...

Devolli Corporation

Следете нè на:

Блог

Nderron биде Leze Qena

Со многу тага примивме веста дека Leze Qena, кралицата на сцената во театар и телевизија, како и Принцот на Кафе во турски, е издвоен од животот од денес, во Приштина, на возраст од 85 години.
Devolli Корпорација ќе чувајте го секогаш на ум, како и еден од најголемите периоди на повеќето од казна, соработка од Qena, во многу јавен настан.
За 17 години, тоа беше лицето на слатка на брендот за нас, тие беа во чест на посебен ни дозволува.
Животот и делото на нејзината сопствена, но најмногу од сите, pozitivitetini посебно, ќе останат во меморијата засекогаш.
Ви благодариме!
Почивај во мир!