Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

Blog

Prince Caffe pjesmarës në panairit Anuga, në Köln të Gjermanisë

Më shumë se 7000 mijë ekspozues në panairin më të madhë të tregtisë ne botë, më i rëndësishimi ne industrinë e ushqimit dhe pijës pjesmarës është edhe Prince Caffe me produktet e tyre. Panairi më i madhe Anuga, këtë vitë feston 100 vjetorin, në këto pesë ditë jubilare Prince Caffe mirpritet në një hapsire gjigante,ku prezanton produktet e kafes turke, instant 3in1, dhe espresso. Paraqitja në këtë panair, përveq që ndihmon në promovimin e produkteve vendore, është mundësi e mirë që ndikon në zhvillimin dhe plasimin e produkteve në tregun Evropian. Panairi Anuga mbahet çdo dy vjet dhe eshte më i vizituari ,me më shumë se 200 mijë vizitore.

« 1 10 »