Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

Blog

Devolli Corporation shpallë konkurs për departamentin e Sigurimit

Devolli Corporation shpallë konkurs për plotësimin e 10 vendeve të lira në departamentin e Sigurimit

Devolli Corporation shpallë konkurs për plotsimin e 10 vendeve të lira në:

– Departamenti i Sigurimit

Kandidatët e interesuar duhet ti dërgojnë CV-të dhe dëshmitë përcjellëse përmes emailit
– postës elektronike, në:
[email protected]
Tel : 045 61 00 87
Konkursi mbetet i hapur deri më datën 16.11.2018, Ora 16:00h.