Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

D Logistic System shpallë konkurs për plotësimin e vendeve të lira në departamentin e Sigurimit në Prishtinë

K O N K U R S

D Logistic System shpallë konkurs për plotësimin e vendeve të lira në departamentin e Sigurimit në Prishtinë

D Logistic System shpallë konkurs për plotsimin e vendeve të lira në:

– Departamenti i Sigurimit në Prishtinë

Kandidatët e interesuar duhet ti dërgojnë CV-të dhe dëshmitë përcjellëse përmes emailit
– postës elektronike, në:
[email protected]
Tel : 045 61 00 87
Konkursi mbetet i hapur deri më datën 15.05.2018, Ora 16:00h.