Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

“Devolli Corporation” Sh.p.k. shpallë Konkurs për plotësimin e vendeve të lira në: – Departamentin e Sigurimit në Pejë

“Devolli Corporation” Sh.p.k. shpallë Konkurs për plotësimin e vendeve të lira në:

– Departamentin e Sigurimit në Pejë

Kandidatët e interesuar duhet ti dërgojnë CV-të dhe dëshmitë përcjellëse përmes emailit

– postës elektronike, në:

[email protected]

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 05.05.2018, Ora 16:00h.