Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

“Devolli Corporation” Sh.p.k. shpallë Konkurs për plotësimin e vendeve të lira..

Konkurs pune

DEVOLLI CORPORATION

“Devolli Corporation” Sh.p.k. shpallë Konkurs për plotësimin e vendeve të lira në Departamentin e Mirëmbajtjes në Pejë të profileve:
  • Teknik i Maqineris
  • Elektricist
  • Agjystatorë
  • Mekatronist
Kandidatët e interesuar duhet ti dërgojnë CV-në (së bashku me dëshmitë përcjellëse) dhe Kopjen e Letërnjoftimit përmes emailit në:
Konkursi mbetet i hapur deri më datën 05.06.2018, Ora 16:00h.