Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

Devolli Corporation shpallë KONKURS PËR PUNË: Udhëheqës i Merqendajzerave dhe Merqendajzer

Devolli Corporation shpallë KONKURS PËR PUNË: Udheheqës i Merqendajzerave dhe Merqendajzer

Detyrat:

1. Është përgjegjës për zgjerimin, ruajtjen e pozicionimit dhe mbushjen e rafteve me produkte në marketet e caktuara;
2. Kontrollon dhe përcjellë afatet e produkteve.

Kualifikimet:

1. Të kenë pregaditjën e mesme shkollore Diploma universitare në fushën e Marketingut është përparësi;

2. Të kenë patent shofer ( kategoria B );

3. Të kenë motiv të lartë dhe aftësi për punë.

4. Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës;

5. Preferohet mosha 20 deri 35 vjetë .

Si të Aplikoni

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë biografitë e tyre para datës 20 prill 2018, në këtë e-mail adresë: [email protected]