Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

Devolli Logistic System shpallë konkurs pune për puntor fizik..

Konkurs pune

DEVOLLI LOGISTIC SYSTEM

“Devolli Logistic System” shpallë konkurs pune për puntor fizik:
Të interesuarit të dërgojnë
  • CV në email: [email protected] ta dorzojnë CV në zyret e DLS tek ish fabrika e amortizatorëve.
  • Orari i dorzimit te CV nga ora 9:00 – 16:00 
  • Afati për aplikim: 20 Korrik 2018