Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

Blog

Konkurs pune për promotere

Devolli Corporation shpallë konkurs për plotsimin e vendeve të lira të punës për Promotere
Kandidatët e interesuara duhet të dërgojnë CV-në dhe një foto në emailin:
[email protected]
Konkursi mbetet i hapur deri më datën 16.04.2019