Потребне информације о профилу корпорације Деволи, све информације о мисији компаније, историји и вредностима компаније могу се наћи овде...

Корпорација Деволи

Пратите нас на следеће:

Блог

Nderron бити Кена Лезе

Me shumë pikëllim morëm lajmin se Leze Qena, mbretëreshë e skenës së teatrit dhe televizionit, si dhe ikona e Prince Kafe Turke, është ndarë nga jeta sot në Prishtinë, në moshen 85-vjeçare.
Devolli Corporation do të mbajë gjithmonë në kujtesë, si një ndër periudhat më të bukura, bashkëpunimin me zonjën Qena në shumë ngjarje publike.
Për 17 vjet, sa ishte fytyra e ëmbël e brendit tonë, ishin nder i veçantë që na dhuroi.
Jeta dhe puna e saj, por mbi të gjitha edhe pozitivitetini veçantë, do të mbesin në kujtesë, përgjithmonë.
Faleminderit!
Pusho në paqe!