Millenium

Kafeja është përzgjedhja më e mirë që reagon menjëherë dhe që na motivon, duke na dhënë fuqi, energji dhe këndellje.

Jo çdokush e di mjeshtrinë e përgatitjes së kafesë. Që të krijohet kafeja më e mirë dhe me shije, duhet të dish të zgjedhësh kokrrat më të mira të kafesë, ta kesh teknologjinë më të mirë dhe më bashkëkohore për përpunimin e saj dhe të dish si ta ruash cilësinë dhe aromën nga kokrra e kafesë deri te përgatitja e saj.

Për atë, “Devolli Corporation” duke filluar nga viti 2003 bashkëpunon me prodhues nga e tërë bota që ta sjellë kafenë më të mirë, duke shfrytëzuar recetat më të mira të teknologjisë së kafesë.

Paketimi i Espressos: 1000 gr
Paketimet për kafe turke: 500 gr, 100 gr