Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

Vazhdon eksporti i radhës i Prince Caffes dhe miellit Finnesa në SHBA

Vazhdon eksporti i radhës i Prince Caffes dhe miellit Finnesa në SHBA

Devolli Corporation si njëra ndër kompanit më te suksesëshme Kosovare ka vazhduar sot me eksportin e radhës në Shtetet e Bashkuara të Amerikes. Devolli Corporation me pronar Shkelqim Devolli ka akredituar të gjitha produktet e saj me çertifikatat me të njohura ndërkombëtare si FDA, BRC, IFS, HACCP, FSSC 2200, etj, duke bërë që keto produkte tashmë të eksportohen në mëse 17 vende të Botës.