Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Na ndiqni në:

Devolli Corporation ne Panairn tradicional te produkteve ushqimore SIAL 2018 ne Paris

Panairi tradicional i produkteve ushqimore SIAL 2018 ne Paris,

ku përfaqësuam produktet tona nga Kosova

në mesim e 109 pjesëmarrësve të tjerë botëror, me produktet tona cilësore te Prince Caffe .